Het beheren van bestelling is vrij eenvoudig, het tabblad 'Bestellingen' geeft een gemakkelijk overzicht van alle bestellingen die geplaatst zijn bij een evenement.

Dit tabblad wordt past getoond zodra een evenement meer deelnemers heeft dan individuele bestellingen, denk bijvoorbeeld aan leden die introducees meenemen.

Bestellingen

Onder het tabblad bestellingen krijg je een overzicht van alle bestellingen die geplaatst zijn voor het evenement. Je kunt in het overzicht zien welk lid wat gekocht heeft, wanneer en in welke hoeveelheden. Ook kun je vanuit het overzicht gemakkelijk de bijbehorende facturen en hun status inzien.

Als je op het lid klikt kom je vervolgens in het overzicht van de bestelling terecht. Hier kun je de status aanpassen en bijvoorbeeld de aanwezigheid. Het is ook mogelijk om de tickettype aan te passen mits de bestelling al betaald is.
Als gebruik maakt van de 'Verhuur' functionaliteit krijg je ook een tabblad met 'Gehuurde artikelen' hier krijg je een overzicht van alle gehuurde artikelen bij deze bestelling.


Gerelateerde artikelen

Heb je het antwoord gevonden?