Organiseert je vereniging cursussen of congressen? Met Congressus kun je hier automatisch deelnamebewijzen aan voor laten maken, die ook eventuele behaalde accreditatiepunten registreren.

Deelnamebewijzen kunnen alleen gebruikt worden als het type inschrijving voor dit evenement ingesteld is op 'Aanmelden'.

Wil je gebruik maken van deelnamebewijzen? Geef een seintje aan support, zij helpen je graag verder.

Deelnamebewijzen instellen.

Om gebruik te maken van deelnamebewijzen navigeer je bij het evenement naar het tabblad 'Deelnamebewijzen' en vink je het vakje 'Deelnamebewijs geactiveerd' aan.

Vervolgens krijg je een aantal instellingen te zien.

  • Certificaat - geeft het certificaat een naam.

  • Punten - als je vereniging of organisatie gebruik maakt van (accreditatie)punten kun je hier het aantal behaalde punten bij deelname vermelden. Maak je hier geen gebruik van? Dan kan je het veld leeglaten.

  • Punten zijn geaccrediteerd - je kan deze optie wanneer de punten geaccrediteerd zijn.

Na afloop van het evenement kun je deelnamebewijzen versturen naar alle leden die aanwezig waren bij het evenement. Dit kun je doen door naar het tabblad 'Deelnamebewijzen' te gaan en te klikken op 'Verzend deelnamebewijzen'. Je krijgt deze knop alleen te zien als er deelnemers de aanwezigheid status 'aanwezig' hebben. Alleen leden die aanwezig waren bij het evenement krijgen dan via de e-mail hun deelnamebewijs toegestuurd. Leden kunnen ook vanuit hun profiel op de website hun deelnamebewijs zelf downloaden.


Gerelateerde artikelen

Heb je het antwoord gevonden?