Let op: voor het gebruik van de functionaliteit voor verhuur vragen we een extra bedrag per maand. Je vindt de actuele tarieven op onze website.

Als je gebruik maakt van onze functionaliteit 'Verhuur' is het mogelijk om bij de aanmelding voor een evenement ook artikelen te laten huren, deze zie je onder het tabblad 'Verhuur' bij het evenement. Hoe je dit instelt lees je in dit artikel.

Verhuur voor deelnemers

Om deelnemers artikelen te laten huren bij een evenement dien je eerst verhuur toe te staan. Navigeer naar het tabblad 'Verhuur' bij het desbetreffende evenement en vink daar het vakje 'Verhuur toegestaan' aan. Vervolgens krijg je een aantal instellingen te zien:

  • Max. huurprijs - voer een maximale huurprijs in die een deelnemer moet betalen voor de gehuurde artikelen. Als de geselecteerde producten deze prijs overschrijden, wordt dit maximum aangehouden.

  • Verhuurartikelen - geef aan welke categorieën van verhuurartikelen beschikbaar zijn voor het evenement. Je kunt in dit artikel meer lezen over de instellingen van verhuurartikelen.

Gehuurde artikelen voor dit evenement

In het overzicht onderaan de pagina krijg je te zien welke artikelen reeds zijn gereserveerd voor het evenement. De reservering wordt gemaakt voor de volledige duur van het evenement.

Het is ook mogelijk om zelf verhuurartikelen toevoegen aan het evenement, om zo bijvoorbeeld de ruimte te reserveren of bepaald (les)materiaal apart te zetten. Dit doe je zo:

  • Klik op de knop '+ Verhuurartikel toevoegen'

  • In het volgende overzicht kun je precies zien voor welk evenement je het artikel toevoegt en voor welke periode dat is. Vervolgens kun je één of meerdere artikelen toevoegen door het vakje aan te vinken. Als het vakje een grijs vinkje heeft, is het artikel niet beschikbaar op het gewenste moment.

  • Als laatst klik je op '+ Verhuurartikelen toevoegen'


Gerelateerde artikelen

Heb je het antwoord gevonden?