Evenementen - Categorieën

Door je evenementcategorieën in te stellen breng je meer orde in de activiteiten op je website.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Evenementcategorieën kun je gebruiken om evenementen te verdelen in categorieën. Per categorie zijn er diverse instellingen die bepalen hoe de categorie getoond wordt op de website.

Onder "Instellingen > Evenementen" kun je de categorieën aanpassen.

Congressus maakt automatisch de volgende evenementcategorieën voor je aan:

• Educatief

• Internationaal

• Sociaal

Uiteraard kun je de namen hiervan aanpassen zodat de evenementcategorieën aansluiten op jouw wensen. We tonen in het overzicht ook hoeveel evenementen van elke categorie zijn aangemaakt.

Categorie toevoegen

Klik op de blauwe knop rechtsboven: "Evenementcategorie toevoegen". Je ziet vervolgens het volgende scherm:

• Naam - Geef de categorie de gewenste naam.

• Afzender - Kies hier de mailing identiteit die gebruikt wordt voor de communicatie rond evenementen van dit type.

• Aangepaste kleur - Kies hier een specifieke kleur voor de evenementcategorie. Deze kleur wordt onder andere gebruikt in de kalender op de website, mits je lay-out dit ondersteund.

• Tonen in overzicht - Geef aan of je deze evenementcategorie wilt tonen in het overzicht op je website.

• Zichtbaarheid - Je kunt hier voor de hele categorie bepalen of het altijd openbaar (zichtbaar voor mensen die niet ingelogd zijn én ingelogd zijn) óf altijd achter de inlog staat.

• Gepubliceerd voor - Hier kun je aangeven dat deze evenementen altijd alleen voor een specifiek segment van je leden zichtbaar is. Hiervoor dien je eerst een eenvoudig filter aan te maken. Leden die niet in dit filter vallen zullen de evenementen uit deze categorie niet op de website zien.

• Gepubliceerd op - Geef aan op welke website(s) je de evenementcategorie wilt publiceren.

Let op: Wanneer je evenementen aan een webpagina hebt toegevoegd middels inhoud toevoegen > evenementen, dan heb je ook aangegeven welke categorieën daarin meegenomen moeten worden. Nieuwe categorieën worden daar standaard niet getoond. Je zult deze dus zelf moeten toevoegen.