Wat zijn modules?
We bieden verschillende modules aan die het besturen van een vereniging nóg makkelijker maken. Alle pakketten van Congressus bevatten in ieder geval de volgende modules:

Modules op een webpagina
De modules zorgen voor een uitbreiding op de functionaliteit van Congressus. Je kunt een module eenmalig toevoegen aan een webpagina. Bij het aanmaken van de webpagina selecteer je de Module die je daar beschikbaar wilt maken. Lees hier meer over het toevoegen of verwijderen van een webpagina.

Beheer van modules
Het beheer van de modules gaat vanuit de module zelf, in het linker hoofdmenu. Daar kun je zelf evenementen aanmaken, nieuwsberichten schrijven en fotoalbums aanmaken. Als de module is toegevoegd aan een webpagina, dan wordt de door jou aangemaakte content daar getoond (voor gebruik door de leden). 

Modules Pakket Pro
Pakket Pro biedt een aantal modules die je niet los kunt toevoegen aan pakket Start en Plus. 

Aanvullende modules
Naast de modules die onderdeel zijn van de pakketten, kun je alle pakketten uitbreiden met aanvullende modules. Lees hier meer over de werking en kosten van onze aanvullende modules: Carrière, Facturatie, Organisaties, Planning en Verhuur.

Heeft u het antwoord gevonden?