Introductie: Verhuur

Uitleg over wat de functionaliteit voor verhuur voor je vereniging kan betekenen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: voor het gebruik van de functionaliteit voor verhuur vragen we een extra bedrag per maand. Je vindt de actuele tarieven op onze website.

Verhuur van ruimtes, je vloot of andere items

De functionaliteit voor verhuur kun je breed inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld ruimtes verhuren, je vloot verhuren aan leden en externen of een zitplek in de auto van de vereniging.

Om overzicht te creëeren, kun je items indelen in categorieën. Items verhuren kan op verschillende manieren:

Losse verhuur

Je kunt vanuit Congressus Manager een nieuwe reservering maken. Deze kun je koppelen aan een lid, maar ook verhuren aan externen is mogelijk.

Verhuur via de website

Je kunt per categorie instellen of de items via de website te huur zijn. Met de diverse instellingen zorg je dat huren alleen kan op de momenten dat het je vereniging past.

Verhuur gekoppeld aan een evenement

Gebruik je materiaal of een ruimte voor een evenement? Dan kun je deze items vanuit het evenement reserveren. De items zijn gedurende het evenement gereserveerd.

Wil je deelnemers aan het evenement items laten huren voor tijdens het evenement (bijv. een kite, boot of surfplank), dan kun je dit bij het evenement instellen.

Reserveringen beheren

In Congressus Manager staan alle reserveringen overzichtelijk op een rijtje. Heb je ingesteld dat een reservering eerst beoordeeld moet worden, dan kan dat vanuit het overzicht.

Overzicht van reserveringen in Congressus Manager

Betalen voor een reservering

Wil je graag dat er betaald wordt voor het huren van items? Je kunt per item instellen of er een prijs geldt. Je kunt een prijs per uur, prijs per dag of een prijs per verhuur instellen. Congressus berekend altijd de optimale prijs en zorgt dat er een factuur wordt gemaakt voor de verhuur.


Gerelateerde artikelen

Was dit een antwoord op uw vraag?