Evenementen
Aanmelden en tickets
Evenementen - Verborgen tickettype verkopen

Je kunt verborgen tickettypes beschikbaar maken op basis van een geheime URL.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kun je een verborgen ticket verkopen voor een evenement

Per tickettype kun je instellen voor wie deze zichtbaar is. Wanneer je een tickettype instelt op 'Verborgen', is deze voor niemand zichtbaar of verkrijgbaar.

Verkopen met geheime URL

Verborgen tickettypes hebben een geheime URL. Met deze geheime URL is het alsnog mogelijk om als bezoeker van de website het verborgen tickettype te kiezen. Zo kun je het tickettype met een zeer select gezelschap delen.

Geheime aanmelding-URL voor verborgen tickettypes

Bij het verkopen van verborgen tickettypes wordt uiteraard gewoon rekening gehouden met de beschikbaarheid van het tickettype en de capaciteit van het evenement.