Alle collecties
Functionaliteit
Organisaties
Organisaties - Organisaties en categorieën
Organisaties - Organisaties en categorieën

Voeg of bewerk organisaties toe en onderverdeel ze in categorieën

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organisatie toevoegen

Je kunt zelf snel en gemakkelijk organisaties toevoegen.

Via het linkermenu in de manager ga je naar Ledenadministratie > Organisaties, hier zie je een overzicht van alle toegevoegde organisaties.

Klik op de groene knop "organisatie toevoegen" om een nieuwe organisatie toe te voegen. Hier kun je de naam van de organisatie toevoegen en een categorie kiezen waar deze onder mag komen te vallen.

Congressus probeert de Organisatie op te zoeken in het KvK-register en in het volgende scherm krijg je hiervan de resultaten te zien. Staat je organisatie er tussen? Selecteer deze dan, zo worden de gegevens van de Organisatie automatisch ingevuld en hoef je deze niet zelf te verwerken!

Staat de organisatie die je zoekt er niet tussen? Selecteer dan "de organisatie staat niet in deze lijst" en klik op "Organisatie toevoegen".

Organisatie gegevens bewerken

In het volgende scherm krijg je een overzicht van de gegevens van een organisatie. Hier kun je de naam en categorie veranderen. Ook kun je hier alle contactgegevens invullen van de organisatie. Deze gegevens worden gebruikt op je verenigingswebsite als contactgegevens voor de organisatie.

Categorie toevoegen

Via Instellingen > Ledenadministratie > Organisaties krijg je een overzicht van alle organisatiecategorieën. Hier kan je ook een nieuwe categorie toevoegen. Klik op de groene knop "categorie toevoegen" om een nieuwe categorie aan te maken.

Geef je nieuwe categorie een naam. Je kunt hier ook een aangepaste kleur selecteren, zodat alle categorieën er op je website goed uitspringen. Vervolgens kun je hier ook de zichtbaarheid op je website van de categorieën aanpassen. Ook kun je hier selecteren op welke website(s) ze getoond worden.


Gerelateerde artikelen

Was dit een antwoord op uw vraag?