Functionaliteit
Organisaties
Organisaties - Ledenkoppeling

Koppel individuele leden aan betrokken organisaties en geef ze privileges

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lid toevoegen aan een Organisatie

Wanneer je binnen het menu-item Organisaties een organisatie bekijkt kun je onder het tabblad "gerelateerde leden" een overzicht vinden van alle leden van je vereniging die betrokken zijn bij deze organisatie. Via de "Lid Toevoegen"-knop rechts boven in je scherm kun je nieuwe gerelateerde leden selecteren.

Je kunt hier een functie invoeren voor het lid, bijvoorbeeld als eigenaar van het bedrijf. Ook kun je hier invullen wanneer ze bij deze functie begonnen zijn of wanneer ze zijn gestopt.

Daarnaast is het mogelijk om het desbetreffende lid privileges te geven om bijvoorbeeld het organisatieprofiel te bewerken, andere leden toe te voegen of gedeelde bestanden te bewerken.