Introductie: Organisaties

Uitleg over wat de functionaliteit 'Organisaties' voor je vereniging en voor je betrokken organisaties kan betekenen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: voor het gebruik van de functionaliteit voor Organisatie vragen we een extra bedrag per maand. Je vindt de actuele tarieven op onze website.

Alle gegevens van je organisaties, online website profielen en ledenkoppeling gemakkelijk op één plek binnen Congressus manager.

Met de functionaliteit Organisatie kun je alle gegevens van je organisaties opslaan en beheren binnen in de Congressus manager. Ook kun je de profielen voor weergave op je eigen websites aanpassen met een logo, beschrijving en contactgegevens. De functionaliteit Organisatie biedt ook de mogelijkheid om individuele leden te koppelen aan betrokken organisaties.

Organisaties toevoegen en beheren

Met de functionaliteit Organisaties kun je alle bestaande en toekomstige organisaties die betrokken zijn met je vereniging of stichting gemakkelijk beheren op één plek. Je krijgt een goed overzicht van alle organisaties. Je kunt gemakkelijk alle gegevens beheren en zelfs organisaties onderverdelen in categorieën.

Online website profiel

De functionaliteit biedt ook de mogelijkheid om de betrokken organisaties weer te geven op je eigen website. Op de website komt dan een mooi en duidelijk overzicht van alle organisaties. Hier hebben ze een korte introductie, een logo, contact gegevens en is er een mogelijkheid om een uitgebreid stuk te schrijven over de organisatie.

Ledenkoppeling

Je kunt ook individuele leden koppelen aan organisaties die betrokken zijn met je vereniging. Je kunt ze een functie toedien en zelfs privileges geven zoals ze de mogelijkheid geven om de online website profiel te beheren.

Gerelateerde artikelen

Was dit een antwoord op uw vraag?