Webpagina toevoegen
Je kunt gemakkelijk een extra webpagina toevoegen aan je website via Congressus Manager. Ga naar webpagina's en klik vervolgens op de blauwe knop rechtsboven "Webpagina toevoegen".

Geef de pagina een titel en menu titel en kies eventueel een module. Vervolgens geef je bij locatie aan waar de nieuwe webpagina moet komen. Let erop dat een module slechts één keer kan worden toegevoegd aan een webpagina. 

Bij Template kun je uitkiezen welke vorm je pagina aanneemt. Voor een normale webpagina kies je hier Content. (Homepage is natuurlijk voor de voorpagina, wat Content - Wide doet lees je in dit artikel)

In de video hieronder zie je hoe je een webpagina toevoegt. 

Webpagina verwijderen
Je verwijdert een webpagina door op het rode prullenbakje naast "Bewerk" te klikken. Wanneer je dit doet met een module-pagina blijft de informatie wel bestaan in de module, maar wordt deze niet weergegeven op de website. Je kunt een module-pagina dus verwijderen en later weer toevoegen terwijl de inhoud beschikbaar blijft in de module zelf.

Als je een gewone webpagina verwijdert, houd er dan rekening mee dat ook de inhoud van deze pagina verloren gaat. Mocht je een pagina tijdelijk uit de lucht willen halen, dan kun je onder Publicatie instellen dat deze pagina niet wordt gepubliceerd op de website. 


Gerelateerde artikelen

Heb je het antwoord gevonden?