Filter toevoegen

Volg deze stappen voor het toevoegen van een filter.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je voegt een filter toe door op het + teken naast filters te klikken.

Vervolgens kies je een filter soort en kun je het filter aanmaken. In het onderstaand voorbeeld maken we een filter waarin we alle actieve leden selecteren op basis van lidstatus en actieve groepen. Omdat we dit filter in het voorbeeld vaker gebruiken kozen we voor een Uitgebreid filter.

Wanneer je het filter selecteert zie je boven de leden ook nog eens de gebruikte criteria: wel zo handig!