Wil je verzendkosten instellen voor je webshop? Volg dan deze stappen.

• Ga naar Producten aan en maak daar producten aan die de kosten omvatten voor een goedkope verzending en voor een dure verzending. Het aanraden is om hier een aparte map voor aan te maken.
  • Ga naar Instellingen > Webshop en selecteer daar onder het kopje Verzendkosten de nieuw aangemaakte producten.
  • Staan de nieuwe aangemaakte producten niet in de lijst? Zorg er dan voor dat je de verzendkosten in een aparte map hebt staan bij Producten. Als ze in de Webshop-map staan kun je ze namelijk niet selecteren.
  • Zoek nu je webshop product op.
  • Selecteer hier onder Eigenschappen de juiste verzendkosten.