Webshop - Instellingen

Zorg dat je webshop precies doet wat jij er van verwacht.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je webshop optimaal te kunnen inzetten, hebben we diverse opties en instellingen mogelijk gemaakt. Je beheert deze via 'Webshop > Instellingen'.

Entiteit en workflow

Gebruikt je vereniging meerdere financiële entiteiten, dan kun je hier instellen voor welke entiteit de inkomsten van de webshop vastgelegd moeten worden.

De workflow bepaalt onder andere de betaaltermijn voor bestellingen in je webshop.

Betaalwijze

Je kunt meerdere betaalwijzen aanbieden in je webshop. Niet-leden kunnen alleen bestellen in de webshop wanneer 'iDeal' beschikbaar is.

Notificaties

Je kunt één of meerdere door komma's gescheiden e-mailadressen toevoegen. Deze adressen krijgen een update van elke nieuwe bestelling.

Verzendkosten

Wanneer je bestellingen uit de webshop verzendt, kun je hier de verzendkosten instellen. Lees meer in het aparte artikel over verzendkosten instellen.

Categorieën

Elke product in je webshop is ingedeeld in een categorie. Je kunt zelf categorieën toevoegen, bewerken en verwijderen.

Categorieën beheren voor producten in de webshop

De basiscategorie 'Webshop' kun je niet aanpassen of verwijderen. Artikelen in deze basiscategorie worden direct getoond in de webshop.