In deze video laten we je zien hoe je een afbeelding of document aan een webpagina toevoegt. In dit voorbeeld is een afbeelding gebruikt. Bij het selecteren kun je echter ook een document selecteren en deze op precies dezelfde wijze toevoegen!

Voor een selectie van afbeeldingen kun je een fotoalbum aanmaken met de daarvoor bestemde module. In dit artikel lees je meer over fotomodules en hoe je deze toevoegt.

Wil je je afbeelding klikbaar maken?

Dat doe je door een URL toe te voegen aan je afbeelding bij het toevoegen ervan. Hoe je dat precies doet zie je in het onderstaande filmpje.