Congressus biedt de mogelijkheid om binnen één omgeving meerdere websites te beheren. Geef een lustrum, congres of divisie een eigen website binnen dezelfde omgeving en identiteit, met de kracht van de mogelijkheden van Congressus. Het profiel van leden wordt meegenomen naar de verschillende websites.

Eigen lay-out en structuur

Elke subsite kan gebruik maken van een eigen lay-out en aangepast worden aan de huisstijl van de vereniging. Ook de pagina-indeling en menustructuur zijn volledig vrij, waardoor de subsite volledig onafhankelijk is van de verenigingswebsite.

Een subsite maken we standaard beschikbaar via www.vereniging.nl/subsite. Wil je een eigen domeinnaam voor de subsite? Zowel een eigen domeinnaam (bijv. www.verenigings-subsite.nl) als subdomein (bijv. subsite.vereniging.nl) zijn mogelijk.

Evenementen, nieuws en blogs

Wanneer de vereniging gebruik maakt van subsites, kan per evenement, nieuwsbericht en blog worden aangegeven op welke (sub)sites deze wordt gepubliceerd. Zo maken we het mogelijk om precies te bepalen welke informatie waar beschikbaar is, vanuit één overzichtelijke omgeving.

Meerprijs

Subsites zijn beschikbaar voor al onze pakketten. Een subsite kost € 10,- per maand.

Heeft u het antwoord gevonden?