Media

Deel bestanden met je leden, allemaal vanuit één plek!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Media kun je gemakkelijk afbeeldingen en documenten uploaden in Congressus Manager. Deze kun je dan als inhoud toevoegen aan je webpagina, evenementen, nieuwsberichten, delen met groepen, etc. Alle media kun je zelf onderverdelen in mappen.

Overzicht van mappen en bestanden

In het hoofdmenu aan de linkerkant vind je 'Media'. Als je hierop klikt krijg je een overzicht van alle aangemaakte media mappen. Je kunt afbeeldingen of bestanden alleen toevoegen wanneer je een map hebt geselecteerd.

Map aanmaken

Heb je nog geen mappen? Dan dien je deze eerst toe te voegen. Geef je map een naam, kies eventueel een bovenliggende map, en bepaal voor wie deze map zichtbaar is op je website.

Bestanden toevoegen

Door op 'Bestanden toevoegen' te klikken upload je je gewenste afbeeldingen en documenten in de map. Vervolgens kun je deze map toevoegen aan meerdere onderdelen, bijvoorbeeld evenementen, groepen, nieuws, maar ook los op een webpagina. Als een map ergens aan is gekoppeld dan krijg je hiervan een melding bij de map:

Je kunt mappen of de inhoud van een map altijd bewerken of verwijderen.