Je kunt je ledenadministratie op een eenvoudige manier exporteren. Dit kun je doen met de gehele ledenadministratie, maar ook per lidstatus of filter. De gegevens kunnen zowel naar een Excel bestand als in je browser worden geëxporteerd.

Om een export te maken ga je in het hoofdmenu naar "Leden" en selecteer je de gewenste lidstatus of het gewenste filter. Vervolgens klik je rechts bovenin op "Exporteren". Zoals hierboven benoemd kun je onderscheid maken tussen:

Excel download

• Namen export
    Binnen deze export vallen Lid ID, Geslacht, Titel, Voorletters, Voornaam, Tussenvoegsel, Achternaam en Graad indien deze beschikbaar zijn van de geselecteerde leden.
  • Beknopte export
    Binnen deze export vallen naast de bovenstaande gegevens ook de primaire contactgegevens en gegevens betreft het lidmaatschap.
  • Volledige export
    In een volledige export vind je alle beschikbare gegevens van je leden. De afbeelding hieronder is een voorbeeld van een volledige export.

In browser

Je kunt ook de e-mailadressen, mobiele telefoonnummers, en thuis telefoonnummers exporteren in je browser. Dat ziet er zo uit: