Leden verwijderen en terughalen

Hoe verwijder je leden? Hoe haal je per ongeluk verwijderde leden weer terug? Dat lees je hier!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alles over leden verwijderen en terughalen

Een vereniging is altijd in beweging. Je krijgt leden erbij maar er gaan helaas ook elk jaar weer leden weg. Als je ervoor kiest om deze vertrekkende leden te verwijderen uit de ledenadministratie, doe je dat door op het rode vuilnisbak-icoon te klikken naast de naam van het lid in de ledenadministratie:

Verwijderde leden komen terecht in de prullenbak, maar worden nog niet definitief verwijderd. Klik op de knop Verwijderde leden om een overzicht te zien van de verwijderde leden.

Heb je per ongeluk iemand verwijderd uit de administratie en wil je het lidprofiel herstellen? Gebruik de Herstel-knop om het lid weer onder zijn of haar laatste lidstatus in de ledenadministratie terug te zetten.