Developers
Congressus verder aanpassen
Software/Plugins installeren op Congressus servers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Congressus is een Software-as-a-Service (SaaS) platform. Door de opzet van onze software en servers, kunnen we geen andere software installeren specifiek voor jou als klant.

Ook plug-ins, zoals je die misschien kent van bijvoorbeeld Wordpress, worden niet door ons ondersteund.

Eigen applicaties op een subdomein

Om toch eigen software te kunnen gebruiken op je eigen domein, adviseren we je hiervoor zelf de juiste server te regelen. Vaak kan dat via je hostingleverancier. Vervolgens kun je een subdomein gebruiken om toegang te krijgen tot de server en de software die je daarop geïnstalleerd hebt.

Koppelen met onze API

Je kunt de gegevens in je Congressus-administratie gebruiken in andere programma's. Hiervoor kun je een koppeling (laten) maken met onze API. Hierover lees je meer in de artikelen over onze API.