Het is niet mogelijk om Congressus op de eigen server te installeren. Waarom? Congressus is een centraal georganiseerd platform waardoor het niet mogelijk is om vanaf een andere server te werken.
De beveiliging van alle gegevens heeft voor ons prioriteit. Wij kunnen ons hoge niveau van beveiliging niet garanderen als Congressus op een externe server draait.
Daarnaast kunnen we dankzij onze eigen server updates direct doorvoeren. Hierdoor heb je altijd de nieuwste versie van het systeem tot je beschikking!