Wat betreft de integratie met een bestaande Wordpress-website zijn er meerdere opties:

  • Geen koppeling
    Het is geen probleem om onze uitgebreide ledenadministratie te gebruiken zonder een directe koppeling met de website van de vereniging. Hiermee gaat echter wel een deel van de kracht van Congressus verloren; zo is het voor leden niet mogelijk om direct aan te melden en te betalen voor evenementen of hun gegevens in de ledenadministratie in te zien en te wijzigen.
  • Koppeling via onze API
    Congressus heeft een krachtige API. Hiermee kan een derde partij informatie uitwisselen met de administratie van de vereniging in Congressus. Een koppeling vanuit Wordpress met deze API bestaat nog niet en zou door een derde ontwikkeld kunnen worden. Meer (technische) informatie is te vinden op https://www.congressus.nl/api.
  • Overnemen bestaande lay-out binnen Congressus
    Wanneer de vereniging tevreden is met de huidige lay-out van de website, is het geen probleem deze over te nemen en te koppelen aan Congressus. Hiermee is alle functionaliteit van Congressus beschikbaar via de website en behoudt deze de huidige 'look-and-feel'. Stuur ons even een berichtje als je dit graag wilt. Dan maken wij een vrijblijvende offerte voor je op!
Heeft u het antwoord gevonden?