Twitter plugin toevoegen

Gebruik HTML-embedding om tweets weer te geven op je webpagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je vereniging veel gebruik maakt van Twitter kan het handig zijn om op je webpagina een link naar je Twitterfeed toe te voegen. Zo zien je bezoekers hoe actief je bent op je pagina, en heb je meteen een Call to Action die je gebruikers activeert om je feed te volgen. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe deze plugin eruit kan zien.

Het toevoegen van een dergelijke plugin doe je door de code toe te voegen als HTML-code op je webpagina. De code hiervoor kun je genereren via de Publish pagina van Twitter

Als je ervoor kiest om een Twitterknop aan te maken kan deze er bijvoorbeeld zo uitzien:

Er zijn allerlei mogelijkheden, beslis vooral zelf welke het beste bij jouw pagina past!