Carrière

Bedrijfsprofielen en vacatures op jouw website. De beste manier om partners van je vereniging extra onder de aandacht te brengen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: voor het gebruik van de functionaliteit voor Carrière vragen we een extra bedrag per maand. Je vindt de actuele tarieven op onze website.

Een professionele presentatie is belangrijk voor bedrijfsprofielen en vacatures van partners. Congressus levert je alle tools voor overzichtelijke bedrijfsprofielen, vacatures én de plaatsing van sponsorlogo’s op de website in één overzichtelijke module.

Voor €10,- per maand kun je de functionaliteit Carrière gebruiken. Hiermee kun je een bedrijfsprofiel aanmaken voor bedrijven en sponsoren. Deze kun je indelen in meerdere categorieën naar keuze, bijvoorbeeld partners en sponsoren. Per bedrijfsprofiel kun je een logo, een beschrijving van het bedrijf en zelfs gerelateerde vacatures toevoegen.

De module Carrière koppel je aan een webpagina. Daar krijgen leden en/of externen een overzicht te zien van de door jou toegevoegde bedrijfsprofielen, zoals in het voorbeeld hieronder.

Bedrijfsprofiel toevoegen

Het toevoegen van een bedrijfsprofiel gaat als volgt:

1. Categorie aanmaken
Voordat je een bedrijfsprofiel kunt toevoegen, moet je een categorie aanmaken. Dit doe je onder Instellingen > Partners (websitebeheer).

2. Partner toevoegen
Na het aanmaken van een categorie, ga je naar Carrière in het hoofdmenu en klik je rechts bovenin op 'Partner toevoegen'. Hier voer je de titel van het bedrijf in en selecteer je de juiste categorie.

3. Tabblad 'Algemeen'
Hier vul je de contactgegevens van het bedrijf in en kun je een memo toevoegen voor intern gebruik. De inhoud van de memo wordt niet weergeven op de website, maar is alleen te zien in Manager.

4. Tabblad 'Profiel'
Voeg een introductie, een logo en een beschrijving toe aan het bedrijfsprofiel. Onder dit tabblad stel je ook in of het profiel wordt gepubliceerd en hoe. Mocht je een profiel tijdelijk van de website willen halen, dan verwijder je het vinkje bij 'Gepubliceerd'.

5. Tabblad 'Vacatures'
Mocht het bedrijf vacatures hebben die je wilt tonen op je website, dan kun je deze hier toevoegen door rechts bovenin op 'Vacature toevoegen' te klikken. Vul de informatie aan voor een titel, categorie en publicatiedatum.

6.  Tabblad 'Advertenties'
Als je het logo van een bedrijf wilt toevoegen aan je advertenties op de Home-pagina, dan klik je rechts bovenin op 'Beheer advertenties'. Hier kun je een 'Advertentie toevoegen' door een titel, logo en URL in te voeren.

7. Tabblad 'Verwante evenementen'
Mocht je een evenement hebben waar je een bepaalde organisatie (sponsor) aan wilt koppelen, bijvoorbeeld als je dit evenement samen met die sponsor organiseert, dan kun je dit aangeven onder het tabblad 'Eigenschappen' bij het aanmaken van een evenement. Het evenement waarbij je de organisatie selecteert bij  'Verwante organisatie' zal worden getoond in het profiel van de partner.