Forums voor leden

Laat je leden ideeën en inzichten met elkaar delen!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Forums biedt de mogelijkheid om in verschillende categorieën over onderwerpen te laten discussiëren door leden.

Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om studiegerelateerde onderwerpen aan te snijden, aanbiedingen voor (bij)banen, kamerverhuur, of vragen over bepaalde materialen.

Forum toevoegen

In het hoofdmenu vind je aan de linkerkant het kopje 'Forums'. Als je daarop klikt krijg je een overzicht van alle bestaande forums. Voordat je een forum kunt toevoegen, moet je een categorie aanmaken. Dit doe je onder 'Instellingen > Forums > Forumcategorie toevoegen'.

Vervolgens kun je een forum toevoegen: bepaal een categorie en naam en vink aan voor wie het forum zichtbaar is. Je kunt de volgorde bepalen door de forums te verslepen. Zoals bij alle modules dien je een webpagina aan te maken waaraan je de module 'Forums' koppelt.

Iedereen die toegang heeft tot het forum kan een nieuw onderwerp aansnijden en daar een bericht over achterlaten. Anderen kunnen hierop reageren en (afhankelijk van je instellingen) een rating achterlaten.

Tips and Tricks

Maakt je vereniging gebruik van subsites? Je kunt per forumcategorie instellen op welke subsites deze verschijnt!