Congressus API
Toegang tot de Congressus API

Beheer toegang, rechten en apps voor de Congressus API

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je eigen apps en API keys beheren in de nieuwe interface van Congressus Manager. Ga hiervoor naar 'Instellingen > Integraties > Apps'.

Iedere app heeft een unieke API key. Een API key is gekoppeld aan een eigen gebruiker. Door de gebruikersgroep van deze gebruiker te bewerken, kun je bepalen welke rechten de API key heeft. Lees meer over gebruikersgroepen en rechten in Congressus.

ā€‹Let op, de API key is gevoelige informatie! Iedereen met deze sleutel heeft toegang tot de gegevens van je vereniging. Je dient deze dus altijd te beschermen en nooit te delen met de gebruikers van je applicatie. Stop hem dus bijvoorbeeld niet in een mobiele app of een Single Page Applicatie (javascript). Mocht Congressus indicaties krijgen dat je API key publiek bekend is dan zullen we deze per direct onbruikbaar maken.