Verkoop annuleren

Een verkoop verkeerd toegevoegd? Of is de verkoop niet meer van toepassing? Lees hier hoe je de verkoop kunt annuleren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: deze artikelen gaan over de oude functionaliteit voor verkopen in Congressus. Lees onze migratiegids om aan de slag te gaan met de nieuwe functionaliteit voor facturen.

1. Ga naar verkopen in Congressus Manager.

2. Zoek de verkoop op die je wilt annuleren.

3. Klik op de referentie bij de verkoop of op de knop "Bewerk". Je gaat nu naar de verkoop toe.

4. Klik op de knop "Overige" rechts bovenin.
5. Kies annuleer verkoop.

6. Je krijgt onderstaand overzicht met de vraag of je het zeker weet.

7. Klik op "Annuleer verkoop" indien je de verkoop echt wilt annuleren.
8. De verkoop is geannuleerd.