Wat kan je met de module Evenementen?
Met de module evenementen kun je evenementen aanmaken die op de website getoond worden. Leden en externen kunnen zich via de website aanmelden voor het evenement. Je kunt het houden bij een simpele aanmelding voor het evenement zodat je weet hoeveel mensen er ongeveer komen. Je kunt er ook voor kiezen om tickets te verkopen waarbij je zelf de prijs per doelgroep kunt instellen en zelfs wachtlijsten kunt maken. Oftewel: een legio aan mogelijkheden!

In welk pakket zit de module Evenementen?
De module Evenementen is onderdeel van elk pakket in Congressus. Bij Pakket Plus en Pro worden ook de verkopen aangemaakt en kunnen tickets via iDeal of automatische incasso betaald worden. 

Het overzicht
Ga naar Evenementen, links in het hoofdmenu. Vervolgens zie je onderstaand overzicht:

In het tweede menu zie je de verschillende evenementcategorieën (de oranje pijl wijst hiernaar) die zijn aangemaakt voor jouw vereniging. Hier kun je op sorteren zodat je een overzicht van evenementen ziet die in die categorie vallen (lichtblauwe pijl). 

Is het een terugkerend evenement, zoals een borrel? Nadat je het evenement hebt toegevoegd kun je het evenement eenvoudig dupliceren door op 'Bewerken' te klikken en dan bovenin op de 'Evenement Dupliceren'-knop te klikken.

Bij het dupliceren van het evenement wordt alle informatie meegenomen, zelfs de verschillende ingestelde tickettypes. Als het nieuwe evenement een maand later plaatsvindt dan het oude evenement, worden alle geassocieerde data ook een maand opgeschoven, zoals de laatste datum voor het annuleren van de tickets.

Heeft u het antwoord gevonden?