De laatste twee tabbladen van een webpagina zijn "Eigenschappen" en "Publicatie". 

Locatie en titel
Hier kun je instellen onder welke pagina de webpagina valt, of er een bovenliggende pagina is, en zo ja welke. Ook kun je hier de titel en menutitel van de webpagina veranderen. Bij het aanmaken van een demo-omgeving worden er standaard pagina's aangemaakt, waarvan je dus altijd de naam kan wijzigen. 

Template
Onder template kun je instellen hoe de webpagina eruit ziet. Je hebt hierin 4 opties: Content, Content - wide, Homepage, en Homepage - alternative banner. 

Een content template gebruik je wanneer je aan de linkerkant van je pagina een submenu wilt hebben. Als je bijvoorbeeld onder Vereniging nog de pagina's "Over", "Bestuur", en "Commissies" hebt, is het handig als deze aan de linkerkant worden getoond in een menu. Dit geldt ook voor module pagina's, zoals Evenementen: 

Met het content-wide template komt het menu aan de linkerkant te vervallen. 

Doorverwijzing
Hier kun je een URL invoeren die de bezoekers van de webpagina doorverwijst naar een externe pagina. Stel je hebt voor een lustrum een tijdelijke website/pagina, dan wordt automatisch deze pagina geopend. 

Onder het tabblad Publicatie kun je de volgende informatie instellen/wijzigen:

Publicatie
Als je een pagina tijdelijk offline wilt halen, dan kun je hem hier op niet-gepubliceerd zetten. De informatie op de webpagina blijft behouden, maar is onzichtbaar op de website.

Voeg een (meta-)beschrijving toe aan je webpagina om je pagina sneller vindbaar te maken door zoekmachines. We adviseren meta-beschrijvingen te geven tussen de 150 en 160 karakters.

Publicatie opties
Hier kun je instellen hoe een pagina zichtbaar is op de website en in het menu. Vaak kiezen verenigingen ervoor om bepaalde informatie alleen beschikbaar te maken voor leden, bijvoorbeeld fotoalbums en documentatie. 

Advertentie opties
Hier stel je de zichtbaarheid van je advertenties in. In alle pakketten van Congressus kun je gebruik maken van advertenties. Daarmee kun je logo's van bedrijven op je website publiceren. De logo's kun je toevoegen via Instellingen > Websites > Advertenties. 

Heeft u het antwoord gevonden?