Header toevoegen

 Per webpagina kun je een header instellen die wordt weergegeven onder het horizontale hoofd-menu van de pagina. Je kunt de afbeelding uploaden onder "Header afbeelding". 

De template van deze webpagina kan een header afbeelding tonen. Deze headerafbeelding kan hier worden aangepast. De meeste templates hebben een standaard header. Wanneer er geen headerafbeelding is toegevoegd, wordt de headerafbeelding van de bovenliggende webpagina gebruikt.

Banner toevoegen

Op de home-pagina kun je een banner(slide) instellen. Dit doe je onder het tabblad "Banner" of met de sneltoets rechtsbovenin "+ Banner slide toevoegen". De titel en ondertitel die je de banner slide geeft, worden als tekst op de afbeelding weergegeven. 

De banner is alleen te zien op de home-pagina. Als je meerdere slides hebt, kun je de volgorde daarvan wijzigen onder het tabblad Banner. Hier kun je ook het banner type instellen onder Eigenschappen.

Afmetingen 

Omdat onze websites responsive zijn (de site schaalt mee met het scherm van de gebruiker), is het niet mogelijk om standaardafmetingen voor banner- en headerafbeeldingen aan te geven. Wel raden we aan om de breedte van de afbeelding op minstens 1600 pixels in te schatten, dan zal deze op de meeste computers goed worden weergegeven. 

Heeft u het antwoord gevonden?