SMS versturen

Vanuit Congressus kun je ook SMS'jes versturen naar je leden. In dit artikel lees je hoe je dat doet en wat daarbij komt kijken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je maakt een SMS-bericht aan door onder Leden rechtsbovenin te klikken op SMS.

Vervolgens kun je je bericht opstellen en bepalen hoe je jezelf noemt als afzender. Een bericht mag maximaal 800 tekens bevatten. Dit wordt per 160 tekens verdeeld over een maximum van 5 SMS-berichten.

• We gebruiken een premium-netwerk: dit verzekert hoge betrouwbaarheid en snelle aflevering van de berichten

• Een bericht kost €0,095 ex. BTW per stuk

• Alle verzonden berichten worden aan het begin van de volgende maand gefactureerd

Bij het bevestigen van je bericht krijg je een overzicht van de berichtinformatie, ledenbereik, hoeveelheid berichten, en de totale kosten.

Na het versturen krijg je een overzicht van je SMS resultaten. Dit overzicht kun je later altijd terug vinden onder Communicatie > SMS.