Wat kun je met het financiële gedeelte van Congressus?
Met het financiële gedeelte maak je het mogelijk om verkopen aan te maken en betalingen te registreren. Laat leden (en externen) hun tickets, merchandise en contributie betalen via automatische incasso, bankoverschrijving of iDeal. Leden kunnen in hun profiel hun aankopen en schulden bekijken en deze indien nodig vanuit het profiel direct aan de vereniging betalen.

Waar vind ik het financiële gedeelte?
Als je gebruik maakt van Pakket Plus of Pro kun je gebruik maken van het financiële gedeelte in Congressus. Links in het menu zie je dan "Financieel" staan met de kopjes producten, verkopen, en automatische incasso. 

Wat is het verschil tussen producten en verkopen?
In Congressus kun je je debiteurenregistratie bijhouden. Je kunt verschillende producten verkopen aan je leden. Deze kun je zelf aanmaken voor bijvoorbeeld evenementen, contributie en webshop artikelen (webshop valt onder pakket Pro). Per product/verkoop kun je zelf bepalen wat de betaalwijze is: contant, iDeal, bankoverschrijving of automatische incasso. 

Een product waar een lid zelf een handeling moet verrichten om het te verkrijgen (bijvoorbeeld een evenement of een artikel in de webshop) wordt automatisch toegevoegd als verkoop. Voor contributie en overige producten moet een verkoop worden aangemaakt in Congressus Manager. Lees meer over:

Heeft u het antwoord gevonden?