Onder Instellingen, kopje Algemeen vind je Vereniging. Hier kun je de informatie van je vereniging toevoegen. 

 1. Verenigingsnaam
  De verenigingsnaam is ingesteld bij het aanmaken van jullie account. Indien deze naam niet klopt kun je dat laten weten aan het support team (support@congressus.nl).
  De verenigingsnaam wordt gebruikt voor het adres op je website, als handtekening in e-mails en als 'vereniging' wanneer je inlogt bij Congressus Manager.
 2. Adresinformatie
  Hier kun je het adres en het postadres van de vereniging in vullen. Indien je de contactgegevens in de footer van de website toont gebruikt Congressus het adres dat je onder adres invult.
 3. Contactgegevens
  Vul het telefoonnummer en het algemene mailadres van de vereniging in. Indien je de contactgegevens in de footer van de website toont, gebruikt Congressus het mailadres en telefoonnummer dat je hier invult.
  Daarnaast kun je hier aangeven wie de contactpersoon van van jouw vereniging is. Je kunt hier kiezen uit alle gebruikers in Congressus Manager. De persoon die je hier selecteert gebruikt Congressus als contactpersoon.
 4. Financieel
  Hier kun je instellen wie de contactpersoon is voor facturen én wat het het mailadres is waarnaar Congressus haar facturen mag sturen.
 5. Overige
  Hier vul je het BTW nummer en KVK nummer van de vereniging in. 

Vergeet niet je wijzigingen op te slaan door op de knop instellingen opslaan te klikken!

Heeft u het antwoord gevonden?