Websitebeheer
Ideeën voor inhoud
Advertenties: Sponsor- en partnerlogo's beheren

Toon de logo's van je sponsors en partners op de website van je vereniging

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Congressus kun je eenvoudig de logos van je sponsoren en/of partners op je website publiceren. In alle pakketten van Congressus kun je gebruik maken van advertenties, hiermee kun je logo's van bedrijven op je website publiceren. Hoe je dit doet lees je in dit artikel.

Logo's toevoegen

Je kunt een logo toevoegen door te navigeren naar 'instellingen' > 'websites' > 'advertenties'. Hier kun je een advertentie toevoegen via de knop rechtsboven. Vervolgens kun je hier een naam, logo en url toevoegen van je sponsor/partner. Je kunt ook kiezen waar je het logo geplaatst wilt hebben zoals in de footer, header of banner. Onderaan de pagina kun je instellen hoeveel logo's je wilt tonen en of deze wilt afwisselen in een carrousel.

Carrière module

Daarnaast bieden we een uitgebreidere weergave van bedrijven en sponsoren in de module Carrière. Je kunt bijvoorbeeld een gehele pagina hebben voor je partners een sponsoren waar je hun informatie kunt plaatsen. Met de module kun je een bedrijfsprofiel maken met een logo, een beschrijving van het bedrijf en zelfs gerelateerde vacatures plaatsen. De module Carrière kost €10,- per maand.