Leden
Als je in het menu op Leden klikt kom je in de ledenadministratie terecht. Hier zul je de ledenadministratie vinden die we in Congressus geïmporteerd hebben. Indien hier alleen test leden staan moeten we de ledenadministratie nog importeren, dit doen wij pas als de overeenkomst ondertekend is en het bestand correct is aangeleverd. Meer informatie over Leden vind je hier

Groepen
Alle leden kunnen worden samengevoegd/onderverdeeld in groepen. Naast een bestuur hebben vele verenigingen ook andere groepen, zoals commissies en jaarclubs. Onder Groepen maak je mappen en bijbehorende groepen aan waarin je leden kunt indelen. Meer informatie over Groepen vind je hier

Communicatie
Onder Leden maak je een SMS of Mailing aan. Vervolgens kun je onder communicatie bekijken welke communicatie er onlangs heeft plaats gevonden. Je krijgt hier een overzicht van alle mails en SMS'jes die onlangs verzonden zijn. Meer informatie over Communicatie vind je hier

Een korte video over de mogelijkheden in de ledenadministratie van Congressus.