Gebruikt jouw vereniging Google G Suite? Dan kun je daar je wachtwoord resetten.

Als je geen gebruik maakt van Google G Suite dan hebben jullie toegang tot cPanel, waarin je alle mailaccounts kunt beheren. Hier kun je ook een nieuw wachtwoord instellen voor een account of rechtstreeks inloggen op de webmail.

Inloggen bij cPanel kan via https://www.congressus.nl/cpanel. Inloggegevens zijn bekend bij het bestuur.