Schijfruimtegebruik

Hoeveel schrijfruimte heeft jouw vereniging in gebruik? Wat kost extra schijfruimte?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onderdeel van al onze pakketten is 10 GB schrijfruimte voor het opslaan van foto's en bestanden.
Hoeveel je daarvan gebruikt kun je hier inzien! (onder instellingen > algemeen > identiteiten)

Meer dan 10 GB gebruiken?
Dat kan gewoon. Per 1 GB extra vragen we €0,25 per maand. Wanneer jullie structureel teveel ruimte gebruiken, trekken we even aan de bel. Voordat we gaan factureren laten we even van ons horen.