Wanneer je een incasso-bestand aanmaakt, krijgen de leden daarover niet automatisch een e-mail.

Wel kun je via de knop 'Mail leden' alle leden mailen waarbij geïncasseerd wordt. Wanneer je in deze e-mail een link opneemt naar de pagina met 'Mijn facturen' op jullie website (je kunt deze zelf opzoeken door in te loggen op de website, naar je profiel te gaan en te klikken op 'Mijn facturen'), kunnen de leden zelf zien welke bedragen worden geïncasseerd.

Het klopt dat je een zogenaamde pre-notificatie moet doen aan je leden, wanneer je bij ze gaat incasseren. Normaal gesproken is dat 14 dagen. Je mag daar echter van afwijken, mits je dat hebt verteld aan je leden.