Producten kun je toevoegen via "producten" links in het menu (Deze functie is niet inbegrepen bij Pakket Start).
Ga naar Producten. Je ziet vervolgens een overzicht van verschillende mappen die zijn aangemaakt.

Selecteer de juiste map waaraan je een product wilt toevoegen.

N.B. Standaard zijn er een aantal mapjes aangemaakt:

• Contributie
    Hierin kun je zelf contributie producten maken. Eventueel kun je hieronder nog submapjes per jaar aanmaken. Deze producten gebruik je vervolgens om contributie verkopen aan te maken.
  • Evenementen
    Hier hoef je zelf geen producten aan toe te voegen. Als je een ticket bij een evenement verkoopt waar een prijs aanhangt worden de producten hier automatisch voor je aangemaakt zodra het eerste ticket verkocht is.
  • Overig
    Hier kun je zelf overige producten aan toevoegen.
  • Verhuurartikelen (indien je de module verhuur gebruikt)
    Hier kun je producten toevoegen die je gebruikt bij de module verhuur.
  • Webshop
    Hier voeg je producten toe die je in de webshop wilt verkopen.

Klik vervolgens op de knop product toevoegen. Je ziet dan het volgende:

1. Geef je product een naam. Let op: deze naam komt ook op de factuur in het profiel van het lid te staan.
  2. Je kunt eventueel nog van map wisselen waarin het product komt te staan.
  3. Vul de prijs in.
  4. In het memo veld kun je eventueel nog een uitleg typen voor je opvolger of andere bestuursgenoten.