Congressus API
Introductie: Congressus API

Bouw je eigen software, app of koppeling op basis van de gegevens in je Congressus administratie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Congressus API kun je in je zelf geschreven software gebruik maken van de data uit je administratie in Congressus. Voorbeelden hiervoor zijn een eigen streepcomputer, een app of een koppeling met een ander platform.

De Congressus API is bedoeld voor de techneuten in een vereniging die nét even verder willen gaan, specifiek voor hun eigen vereniging. Technische kennis is vereist.

Congressus support kan je niet inhoudelijk ondersteunen bij het ontwikkelen en onderhouden van software op basis van onze API.