Een bijlage toevoegen gaat in Congressus niet zoals je dat bij andere mailprogramma’s gewend bent.

Een bestand toevoegen aan een mailing doe je op de volgende manier:

• Voeg het bestand toe via ‘Media’ of zoek het bestand op als je dat al hebt toegevoegd
  • Ga met je muis boven het gewenste bestand staan
  • Klik op het potloodje dat verschijnt
  • Kopieer de link in het veld 'Download link'
  • Stel de mailing op, en voeg hieraan de gekopieerde link toe. Dit kun je overigens het mooiste door middel van het knopje ‘Link invoegen’, zoals in het voorbeeld hieronder

Voor het versturen van een mailing is het toevoegen van een URL het meest gebruikelijk. Hierbij kun je onder 'Doelvenster' instellen op wat voor manier deze URL wordt geopend en weergegeven.