Facebook plugin toevoegen

Gebruik HTML-embedding om een directe link naar een Facebook-pagina of een Facebook-groep aan je webpagina toe te voegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alles over de Facebook plugin

Als je vereniging veel gebruik maakt van Facebook kan het handig zijn om op je webpagina een link naar Facebook toe te voegen. Zo zien je bezoekers hoe actief je bent op je pagina, en heb je meteen een Call to Action die je gebruikers activeert om je pagina te liken.

Het toevoegen van een dergelijke plugin doe je door de code toe te voegen als HTML-code op je webpagina. De code hiervoor kun je genereren via de developerspagina van Facebook. De afbeelding hierboven is een voorbeeld van de 'Page Plugin'. Je krijgt twee stuks code, die je in één HTML-codeveld kunt invullen (hieronder een voorbeeld).