Rapportages

Bekijk met één klik hoe je vereniging groeit of hoe het gaat met je contributie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de linkerzijbalk, onder Overige, vind je het tabblad Rapportages. Deze functionaliteit kun je inzicht krijgen in de opbouw van je vereniging en hoe deze over tijd is veranderd. Je kunt hier ook in één oogopslag de betaalstatus van je contributieproducten bekijken, mits je deze zelf goed bijhoudt in onze administratie.

Aan de linkerkant kun je selecteren naar welke informatie je op zoek bent, en de knoppen rechtsbovenin laten je de periode en het detailniveau kiezen waar je de informatie in wilt weergeven. Ook is het mogelijk om de grafieken en tabellen te exporteren naar Excel, zodat je er zelf nog verdere aanpassingen in aan kunt brengen.