Communicatie
Mailing
Alternatieve mogelijkheden om bestanden te versturen

We leggen je uit hoe je grote bestanden via een mailing kunt versturen aan je leden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt bijlagen toevoegen aan en mailing in Congressus. Hieraan zitten echter limieten.

In dit artikel leggen we uit hoe je een link naar grote bestanden kunt toevoegen aan je mailing, als alternatief voor bijlagen.

Werkwijze

We versturen het bestand niet daadwerkelijk als bijlage, maar voegen deze toe aan Media en versturen in de mailing een link naar het bestand.

Link naar bestand kopiëren

• Ga naar 'Media'

• Zoek het gewenste bestand op of voeg deze toe

• Ga met je muis boven het gewenste bestand staan

• Klik op het potloodje dat verschijnt

• Kopieer de link in het veld 'Download link'

Link toevoegen aan een mailing

Stel een nieuwe mailing op (tip: gebruik een ander tabblad in je browser). Voeg bij de inhoud van de je mailing de link naar het bestand toe.

Je kunt een link toevoegen aan de inhoud van een mailing door een stuk tekst te selecteren en te klikken op het icoon voor een link en vervolgens een link te plakken. Zie het onderstaande gifje.